Mette Vølund

MV%2013.11_edited.jpg

Fysioterapeut

Professionshøjskolen Metropol, januar 2011

Mette har orlov frem til efteråret 2021 ❤️

Specialer, kompetence & interesse områder

Projektleder og sundhedskonsulent indenfor Erhverv, arbejdsliv og ergonomi samt Idrætsklinikken

Kommunikation, sundhedsformidling og kvalitetsudvikling

Fysioterapi og rehabilitering af gigt-lidelser, idrætsskader og andre muskel-skelet lidelser. Desuden mindfulness og Akupunktur & NADA i forbindelse med kroniske smerte eller psykiatriske tilstande som stress & angst.

Efteruddannelse

  • Kommunikation og Sociale medier

  • Diagnostik, og rehabilitering indenfor Muskuloskeletal- og Børnefysioterapi

  • Akupunktur - NADA og Triggerpoints   

Erfaring

Jeg har siden efteråret 2019 været tilknyttet FysioCenter Kalundborg på deltid, og uden patientrelaterede opgaver grundet en kronisk gigtsygdom.

Jeg har 8 års erfaring som praktiserende fysioterapeut blandt andet på egen klinik, og har desuden arbejdet specialiseret med ergonomi og arbejdsliv som fysioterapeut og projektleder.

Jeg har gennem mit arbejde, og erfaringer fra eget liv samlet stor viden og kompetence indenfor håndtering af kroniske smerter og nedsat funktion i hverdagen.

Fritid 

Min helt store fritidsinteresse er skiløb, og jeg vil gerne afsted så snart den første sne falder. Derudover holder jeg af at tilbringe min fritid i naturen sammen med min kæreste, min datter og vores to hunde. Jeg bor på en landejendom tæt på hav og skov, og nyder når sommerhalvåret bliver brugt i havkajak eller en mountainbiketur i skoven.