Arbejdsliv & Ergonomi

Har du brug for diagnostik, træning og behandling af arbejdsrelaterede gener?

Hos os får du - og din arbejdsplads - kompetent vejledning i relation til arbejdsmiljø, ergonomi og sundhedsfremme.

FysioCenter Kalundborg samarbejder både med det enkelte menneske - og med organisationer - om at skabe og forankre sundhedsfremmende aktiviteter og sundhedsadfærd på arbejdspladsen. Vi koordinerer gerne en samlet sundhedsindsats på arbejdspladsen - eller byder ind med netop den sundhedsydelse der er brug for - og vi har erfaringer med belastningsprofiler fra vidt forskellige brancher. Se mere under vores tilbud til Erhverv.

  • Vi analyserer, udvikler og implementerer de tiltag, der giver mening for det enkelte menneske og for arbejdspladsen.

  • Vi understøtter udviklingen af det sunde arbejdsliv - som en integreret kultur hos den enkelte og i organisationen - både fysisk, psykisk og socialt.

Vi brænder for at skabe sunde arbejdsliv

 

Vi er et team af specialuddannede og engagerede fysioterapeuter med stor erfaring indenfor specialet arbejdsliv og ergonomi.

Vi har fokus på at yde en høj faglig kvalitet - med glimt i øjet og blik for det hele menneske.

Ergonomien bygger på arbejdsfysiologien, som er læren om, hvordan kroppen fungerer under arbejde. Arbejdsfysiologien handler om, hvordan bevægeapparatet - det vil sige knogler, muskler og led - fungerer og spiller sammen med muskler og nervesystem, når vi bruger kroppen.

 

Når man skal finde ergonomiske løsninger bruger man biomekanik til at analysere, hvordan bevægeapparatet belastes af arbejde, og hvad musklerne kan præstere under forskellige belastninger. På den måde er det muligt at beregne, hvor meget kraft der skal til fx at løfte og flytte en bestemt vægt, og hvor stor belastning fx ryg eller arme kan holde til.

Men anset hvilke ergonomiske tilpasninger der er tale om, virker de bedst hvis den enkelte medarbejder selv er med til at planlægge, udarbejde og gennemføre de ergonomiske ændringer - så arbejdspladsen er indrettet, så den er bekvem for den, der skal arbejde. Variation, pauser og en hensigtsmæssig indretning af arbejdspladsen synes - sammen med  ergonomisk rådgivning - at have en vis effekt mod smerter i muskler & led, og andre arbejdsrelaterede gener.

 59 51 57 57

Vestre Havneplads 10

4400 Kalundborg

post@fysiocenterkalundborg.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag  8.00 - 18.00

Fredag  8.00 - 15.00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Reception

Mandag, tirsdag & torsdag  8.00 - 14.00

Onsdag & fredag  8.00 - 12.00