Løbeanalyse

Udnytter du dit fulde løbepotentiale? ......eller oplever du tilbagevendende skader, dårlige vaner og bevægemønstre, der forhindrer dig i at løbe optimalt?

 

Hos Idrætsklinikken kan du få lavet en grundig løbeanalyse af Sportsfysioterapeuter med speciale indenfor løb. Vi er blandt andet en del af det nationale diagnoseteam indenfor løbeskader via forskningsenheden RunSafe ved Århus Universitet - se mere på www.runsafe.dk 

Løbeanalysen inkluderer:

  • Samtale om dine behov og udfordringer - samt en fysisk screening i relation til løb.

  • Komplet videoanalyse af dit løb på løbebånd - med optagelse af hele kroppen fra flere vinkler.

  • Specifik træningsrådgivning med fokus på løbeoptimering, teknik, relevante øvelser og eventuel supplerende behandling.

  • Rådgivning i valg af sko, indlæg eller hjælpemidler.

Hvad er en løbeanalyse - kontra en løbestils-test i forbindelse med valg af løbesko?

En løbeanalyse er en detaljeret videoanalyse af hele kroppen og vurdering af din måde at løbe på, foretaget af fysioterapeuter med speciale i løb. Modsat en løbestilstest foretaget i sportsbutikker med videooptagelser af underben og fødder mhp. valg af løbesko

 

Formålet er at optimere dit løb, forebygge skader eller rehabilitere efter en skade - så du får mulighed for at udvikle dig som løber.

 

Der laves en detaljeret undersøgelse af sammenhængen mellem din kropsbygning, træningstilstand og løbestil, og en evt. skade. Du vejledes i energibesparende løbeteknikker, samt relevante styrke-, smidigheds- og tekniske øvelser. Vi rådgiver desuden om, hvilken specifik behandling og træning, der kunne være relevant for dig.

Vi ser på hvad din løbestil betyder for valg af løbesko/indlæg, træningssammensætning og risiko for skader.

Priser

  • Løbeanalyse nkl. videoanalyse og trænings- og teknikvejledning. Første session: 1 time/ 750 kr. - 

       Opfølgende sessioner:  30 min./ 350 kr.

  • Individuel træningsplan - Specifikt målrettet din form og dit mål, eks. ønsket om at løbe 5 km. eller et maraton: 350 kr.

  • Specialpris for Individuelt forløb - inkl. løbeanalyse + individuel træningsplan + 2 opfølgende sessioner: 1550 kr.