OM

FysioCenter Kalundborg har været en del af Grand Sundhedshus siden etableringen i 1985. Klinikken har lige siden været under konstant udvikling, og er i dag et tværfagligt sundhedscenter beliggende centralt i Kalundborg.

 

Vi er et engageret og specialiseret sundhedsteam bestående af

16 fysioterapeuter, en jordemoder, kostvejleder, massør og

personlig træner, samt 2 sekretærer.

Centret kan med sit sundhedsteam og sine ca. 600 m2 på Grand tilbyde dig gode behandlings- og træningsmuligheder.

Vi er desuden tilknyttet idrætsforeninger, virksomheder og offentlige organisationer i Kalundborg og omegn.

Vi glæder os til at byde dig velkommen - og vil gøre vores bedste for at sikre dig en optimal behandling i trygge omgivelser.

Praktisk information

Sundhedskort

Medbring altid dit gule sundhedskort, det skal fremvises for at sikre dig.
Kortet fungerer som en elektronisk underskrift, som kvitterer for at du har været til behandling/træning. Du indlæser kortet via kortlæseren i receptionen, når du ankommer, og klikker herefter på den type konsultation/træning du har booket.

Afbud

Afbud bedes meddelt hurtigst muligt, og gerne senest dagen før din konsultation/træning, enten på tlf. 59515757 eller på mail til post@fysiocenterkalundborg.dk

NB. Ved udeblivelse, eller afbud efter kl. 9.00 på konsultationsdagen opkræves et gebyr svarende til det fulde honorar for den planlagte behandling jf. landsoverenskomsten v. Danske Fysioterapeuter.

Lagen

Du bedes medbringe et lagen/dynebetræk, samt et håndklæde/tæppe.

Engangslagen kan købes hos os for 10 kr.

Betaling

Der afregnes som udgangspunkt efter hver konsultation via MobilePay eller pr. mail via Melin Collectors Aarhus. Der kan desuden betales med betalingskort eller kontant.

Medbring altid betalingstilsagn, hvis du ønsker at hele eller dele af dit forløb skal betales via forsikringsselskab eller anden betaler.

Faciliteter

FysioCenter Kalundborg er et tværfagligt sundhedscenter centralt beliggende i byen, og med gå-afstand til Kalundborg Station. Der er gode parkeringsforhold og invalideparkering tæt på indgangen.

Centret rummer vores reception, 3 træningssale, herre og dameomklædning med bad og toilet, samt 12 behandlings- og konsultationsrum. Centret er godkendt med god adgang, og der findes elevator og handicaptoilet ved indgangspartiet på Grand.

Mission - FysioCenter Kalundborg:

Vi ønsker at skabe værdi for det enkelte menneske - og for samfundet

– ved at øge det enkelte menneskes sundhed og livskvalitet gennem trygge relationer, og specialiserede sundhedstilbud af høj kvalitet.

 59 51 57 57

Vestre Havneplads 10

4400 Kalundborg

post@fysiocenterkalundborg.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag  8.00 - 18.00

Fredag  8.00 - 15.00

  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

Reception

Mandag - torsdag  8.00 - 14.00

Fredag  8.00 - 12.00