top of page

Personlig træning

Har du brug for hjælp til at sætte dig mål for din træning - og til at nå dem?

​​

Få en personlig træner eller personlig idrætsfysioterapeut

Vi ved hvad der skal til for at skabe en sund kurs med livsstilændringer og resultater der holder. Den viden vil vi gerne dele med dig, så du får større udbytte af din træning - hvad enten træningen er hos os, hjemme hos dig eller i naturen .

Personlig træning og Sund kurs forløb for netop dig

Vi tager højde for din livssituation, og netop dine udfordringer og behov.

Vi tager udgangspunkt i din nuværende fysiske form - så du undgår overtræning og skader. Vi hjælper med at tilrettelægge din træning og støtte undervejs - så du bevarer motivationen.

Personlig træning

  • Første session 60 min. inkl. målsætning, BodyScanning og program med videoinstruktioner

  • Efterfølgende sessioner 30 / 60 min.

Boost din Sunde Kurs forløb

Første session + 4 efterfølgende sessioner + fri træning i vores center

         Find vores priser her

Kom trygt i mål

Vi ved hvad der skal til for at skabe en sund kurs med livsstils-ændringer og resultater, der holder, og den viden vil vi gerne dele med dig.

 

Derfor byder et forløb hos os ikke bare på en række træningstimer, der forbedrer din form. Forløbet indeholder også en miniuddannelse, hvor du bliver klogere på både kost, træning, motivation og vaner. På den måde sikrer vi, at du selv kan fortsætte på egen hånd efter endt forløb.

Hvert forløb er skræddersyet til den enkelte

Vi tager udgangspunkt i dine vaner og udfordringer, og du vil opleve, at sund kost og motion bliver en naturlig del af din hverdag også selvom du tidligere har kæmpet med motivationen.

Vores koncept er nemt at implementere og giver tydelige resultater, der motiverer og giver positive tanker. Som bonus får du en hverdag med mere energi og overskud.

Kontakt os for at høre mere om hvad vores personlige trænerer og fysioterapeuter kan gøre for dig.

bottom of page