Priser

Hos os finder du en bred vifte af sundhedstilbud

 

Både på dit Lokale Sundhedshotel i Sundhedshuset Grand - og Online lige hvor det passer dig, via dit Online Sundhedshotel

 

Du kan komme hos os både med og uden henvisning - og vi laver naturligvis gavekort til dem alle, hvis du vil glæde en du holder af

Du kan få fysioterapi indenfor alle 10 fysioterapeutiske specialer - både med og uden lægehenvisning

Vi er en del af det offentlige sundhedsvæsen, og du kan derfor få tilskud ved lægehenvisning. Din læge sender henvisningen til det elektroniske henvisningshotel. Når du bestiller en tid hos os, kan vores sekretærer hente den herfra ved hjælp af dit CPR-nummer. Husk at medbringe og indlæse dit sundhedskort til hver konsultation.

Har du Helbredstillæg så dækkes din betalingsandel med den % der er angivet på kortet, eks. 15% eller 85%. Læs mere om helbredstillæg her

Fysioterapeutisk genoptræning efter visitation fra Kalundborg Kommune eller dit forsikringsselskab

Vi tilbyder geneoptræning efter sundhedsloven

 

Vi samarbejder med mange forsikringsselskaber for at give dig det bedst mulige service og sundhedstilbud

Nogle forsikringsselskaber og sundhedsordninger kræver lægehenvisning, mens andre giver mulighed for direkte adgang til fysioterapi.

Flere ordninger giver desuden mulighed for akupunktur, massage eller andre af vores sundhedsydelser - så undersøg police og vilkår, hvis du har en privat sundhedsforsikring.

 

Vi kan afregne og kommunikere direkte med de fleste forsikringsselskaber - naturligvis altid efter samtykke fra dig.

 

Vi udvider hele tiden vores samarbejdskreds - så kontakt os og hør om mulighederne for dig.

Sygeforsikringen"danmark"

Du vil modtage dit tilskud direkte på din NEM-konto når du har betalt regningen, hvis dit medlemskab er oprettet hos os.

Det vil stå på din regning, hvis oplysningerne overføres til danmark. Se mere om tilskudsreglerne her.

Betalingstilsagn

Vær opmærksom på at du er ansvarlig for betalingen hos os, og derfor skal sørge for et skriftligt betalingstilsagn fra eksempelvis dit forsikringsselskab inden behandlingen påbegyndes. Se mere om vores retningslinjer herunder.