top of page

OM

FysioCenter Kalundborg har været en del af Grand Sundhedshus siden etableringen i 1985. Klinikken har lige siden været under konstant udvikling, og er i dag et tværfagligt sundhedscenter med et engageret team, der brænder for at gøre en forskel sammen.

 

Vi er optaget af at hjælpe de mennesker der kommer hos os, via trygge relationer og specialiserede sundhedstilbud, og ser altid det hele menneske. Vores sundhedsteam består af 16 specialiserede fysioterapeuter,  jordemoder, kostvejleder, massør og personlig trænere, samt 2 sekretærer.

Centret kan med sit sundhedsteam og sine ca. 600 m2 på Grand tilbyde dig gode behandlings- og træningsmuligheder centralt i Kalundborg.

Vi er desuden tilknyttet idrætsforeninger, virksomheder og offentlige organisationer i Kalundborg og omegn.

Vi glæder os til at byde dig velkommen - og vil gøre vores bedste for at sikre dig et optimalt forløb i trygge omgivelser.

Mission - FysioCenter Kalundborg:

Vi ønsker at skabe værdi for det enkelte menneske - og for samfundet.

Ved at øge det enkelte menneskes sundhed og livskvalitet gennem trygge relationer, og specialiserede sundhedstilbud af høj kvalitet.

Værdisæt  -  Tillid, Respekt, Ansvar & Optimisme

Vores værdier er pejlemærker både internt og eksternt

- med tanke på at alle i vores organisation er kulturbærende værdi- og strategiambassadører - og alle er kvalitetsansvarlige. 

bottom of page