Sportsfysioterapi

Er du skadet?  Eller har du brug for hjælp til at optimere dine sportspræstationer?

Vores team af sportsfysioterapeuter hjælper dig med at nå dine mål. Vi tager udgangspunkt i den nyeste forskning og viden om idrætsskader og biomekanisk bevægeanalyse på led, knogler, sener, muskler, nervesystem og bindevævs funktioner - samtidig med at vi forholder os til de psykiske og sociale aspekter i forbindelse med idrætsskader.

Vi har flere års erfaring med mange forskellige sportsgrene, og kan i samarbejde med dig planlægge og gennemføre et struktureret trænings – og behandlingsforløb der hjælper dig med at nå dine mål.

Vi har samlet vores kompetence i Idrætsklinik Kalundborg - der som en del af FysioCenter Kalundborg tilbyder forløb med fokus på præstationsfremme - samt forebyggelse, diagnostik, behandling og genoptræning af sportsskader.

 

Vi samarbejder med flere Idrætsforeninger, virksomheder og motionsfællesskaber. Vi er blandt andet tilknyttet KGB, RGI og Kalundborg Svømmeklub, hvor vi i tæt samarbejde med trænere og bestyrelse søger at skabe en sund idrætskultur, fremme præstationer og forebygge skader.

 59 51 57 57

Vestre Havneplads 10

4400 Kalundborg

post@fysiocenterkalundborg.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag  8.00 - 18.00

Fredag  8.00 - 15.00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Reception

Mandag, tirsdag & torsdag  8.00 - 14.00

Onsdag & fredag  8.00 - 12.00