top of page

Sofus Leo Juncker-Jensen

SLJ 2022_edited_edited_edited.jpg

Fysioterapeut

Prof. bachelor i Fysioterapi, København 2022

Yogalærer avanceret niveau, Indien 2017

Specialer, kompetence & interesse områder

  • Stor interesse for Sportsfysioterapi med fokus på sundhedsfremme, samt undersøgelse, behandling og forebyggelse af idrætsskader - både akutte samt overbelastningsskader.

  • Basale kompetencer indenfor det muskuloskeletale speciale, herunder undersøgelse, behandling og genoptræning efter operationer og smertetilstande. Særlig erfaring indenfor rygproblematikker og kroniske smertetilstande.

  • Basal kompetence indenfor det Neurologiske speciale, samt fysioterapi til Ældre med multisygdom, og tab af mental og fysisk funktion.

  • Generel viden og erfaring indenfor fysioterapi til medicinske- og livsstilssygdomme, samt  psykiatri og psykisk sårbarhed - med fokus på angst og stress.

  • Erfaring med undervisning, foredrag, workshops om Yoga, samt inddragelse af yoga og mindfulness i fysioterapeutisk behandling

 

Uddannelse

  • Certificeret avanceret Yoga Alliance lærer /v. Himalayan Yoga Institut

 

Erfaring

Jeg har været hos FysioCenter Kalundborg siden sommeren 2022 med primært virke i vores sports- og muskuloskeletale specialteam. Tidligere erfaring som fysioterapeut fra medicinsk afd. i hospitalsregi, Handicaphjælper i bla. Autismekonsulenterne, Studenterunderviser i anatomi, samt engageret i frivilligt arbejde i Skadeambulatoriet på Københavns Professionshøjskole. Desuden omfattende erfaring med undervisning og organisering via Yoga-organisation Danmark og Himalayan Yoga Institut.

Fritid 

Jeg er glad for triatlon og anden udholdenhedssport, samt yoga og meditation. Jeg bruger også gerne min tid på at læse faglitteratur og at gå ture det fri.

bottom of page