top of page

Sara Munch Nielsen

Fysioterapeut

Prof. Bachelor i Fysioterapi, Odense 2021

IMG_8976_edited.jpg

Fysioterapeut

Prof. Bachelor i Fysioterapi, Aalborg 2024

​​​Specialer, kompetence- & interesseområder:

  • Basal kompetence indenfor det Neurologiske speciale med særlig interesse for specialbørneområdet, parkinson samt rehabilitering efter apopleksi og andre typer af erhvervet hjerneskade.

  • Generel viden og erfaring med fysioterapi til livsstilssygdomme, samt specifik fysioterapi til Ældre med multisygdom, og tab af mental og fysisk funktion.

  • Basal kompetence indenfor Muskel-skelet fysioterapi, og særligt ortopædkirurgiske  problemstillinger som nyligt opererede knæ- og hofter.

  • Særlig interesse for sundhedsfremme, forebyggelse og sundhedsteknologi - og hvordan teknologi kan øge menneskers velfærd og livskvalitet.

Uddannelse

  • Kursus i kommunikation og personlig udvikling

  • Valgmodul inden for velfærdsteknologi

 

Erfaring

Jeg har været hos FysioCenter Kalundborg siden 2024 med primært virke i NeuroKlinikken. Jeg er desuden engageret i det organisatoriske arbejde vedrørende Sundhedsteknologi.

Jeg har erfaringer indenfor de neurologiske- og muskel-skeletale specialer, både  hospitaler og specialiserede genoptræningsenheder. Jeg har desuden erfaring fra praksissektoren fra mit arbejde som holdinstruktør på en klinik under studiet.

 

Fritid

Når vejret er godt, kan I finde mig udenfor! Jeg holder af at prøve nye udfordringer, men især at tage på vandreture og sove i telt eller shelter. På de mindre solrige dage værdsætter jeg kvalitetstid med familien, samt en god bog, hækling eller brætspil.

bottom of page